Hejsan hoppsan

hejsan alla där ute..
ja nu var det ju ett tag sedan man skrev och mycket har hänt. MIn farfar har varit på KSS i en vecka fick åka in med sin 5 tror jag det är hjärtinfarkt inget roligt alls så jag fick åka ut till dom på natten för att sova där och vakta hunden eftersom farmor inte visste när och hur länge hon skulle behöva stanna på sjukhuset på natten. Lite tur hade man i alla fall man slapp ju tandläkaren i alla fall. sedan har jag varit ute hos cicci och mats och hjälpt till med hästarna lite och pyslat om dom när man inte har något annat att göra på dagarna. har ju varit arbetlös i 3 månder nu inget kul alls och jag letar jobb som en galning men det är som det är.

just nu sitter jag nere utanför gällstad hos min kompis jozefphina och hennes dotter elwiirah för hennes man jonas jobbar och så är hennes lillebror larz här. Så jag åkte hit igår och stannar tills i morron för på torsdag ska jag till den hemska tandäkaren igen. usch säger jag bara.

Måste ju få gratulera min bästa kompis Anna Larsson som fyller 18 år idag.. det får man ju inte glömma hennes stora dag. =).. "herr larsson kan inte reglementet " (Repmånad)

På lördag eller söndag ska jag åka med cicci och mats till Elmia och titta på hästutställning.. Jippie så tyvärr missar jag larssons fest men jag hoppas du klarar dej gumman.. <3

Annars har de nog inte hänt så mycket eller jo jag har träffat en kille =).. så vi får väl se vart det bär av. Ska förhoppningsvis träffa honom nästa vecka. *Smilie* längtar...

RSS 2.0