i morron

i morron kommer underbara söta sofia hasselström hit på besök.. ska bli hur roligt som helst.. de var länge sen sist... bara att få flumma runt och bara skratta och annat roligt.. åh vad jag längtar.. vi får väl se vad vi ska göra för roliga bus dessa 2 dagar du kommer vara här.. =).. de kommer bli super duper.. hitta massa gamla bilder =)
 
 
 
 
längtar massa gumman <3

när ska allt vända?

När ska allt vända till de positiva igen?? denna veckan har nog varit bl.a dom värsta jag vet.. fick reda på saker om en person som jag verkligen inte trodde på.. faan va ont de gör i en när man tror att man känner personen som mest men inser nu att man inte känner personen överhuvudtaget.. vem kan man lita på egentligen? vem säger att alla döljer sånna saker för en.. känner mig så lurad och utnjuttad så de finns inte på denna jord.. jag vill bara att allt ska bli bra mellan oss igen men vem säger att du inte hugger mig så djupt i ryggen igen.. och för de andra så tror jag aldrig de kommer att bli helt mellan oss... jag känner inte dig.. jag trodde jag gjorde men tydligen inte.. usch tårar fyller mina ögon av tanken att aldrig ha dig i mitt liv mera.. vem är du egentligen? har du lurat mig såhär i många år elle? vad har jag gett dig för anledning till att göra de tro? önskar jag kunde få svar på mina frågor men de kommer nog aldrig hända heller tyvärr.. vad mer kan jag säga? mer än att jag är djupt sårad och mår skit nu.. önskar du kunde förstå de.. innerst inne så kanske du gör de men inte visar de bara.. vi får väl se vad som händer...

och nej detta handlar inte om joel för er som tror de.. det är om en vän som jag trodde jag hade en nära relation med men skenet bedrar eller vad jag säger man? en dag kanske man får svar på de med... men frågan är ju då är man reda för att få höra sanningen.. eller räcker de med de man har fått veta eller vill man få höra sanningen i från dej med.. undra vad man kommer klara av då..

RSS 2.0