inlägg

förra inlägget var från Theas Pappa

den bara växer!

Känner nu hur ångesten växer inom mig och hur smärtan bara ökar. Det gör så ont, vill bara att den ska försvinna. För mer än ett år sedan försvann min älskade ängel och jag kommer aldrig få tillbaka henne. Och saknaden efter min älskling gör att världen verkar så mörk och kall, jag klarar mig inte utan henne. Utan henne behöver jag inte finnas längre.

Men jag kämpar för oss varje dag, kämpar för att våran lilla skrutt som växer i magen ska få det bästa av denna värld. Så jag kämpar mot smärtan och alla tankar. Vill aldrig förlora er...

separationsångest

trodde aldrig att jag skulle få sån separationsångest eftersom jag är så van med min sambos gamla arbetstider men nu efter han att han bytt jobb och varit hemma mycket och att vi dom typ 2 sista månader alltid somnat ihop och första natten nu ska vi inte göra de eller vi kan inte prata i telefonen som vi alltid har gjort eller sms eller något sånt det känns väldigt konstigt nu. och nu börjar man känna hur tårarna kommer fram i kroppen och jag gosar in mig i sambons täcke och känner hans underbara lukt det känns som han ligger och håller om mig. längtar tills jag ligger i hans famn och bara är och känner min trygg punkt. älskar han mest av allt i hela världen. han är mitt livs stora kärlek och mannen i mitt liv.





ångest

Hur länge ska detta pågå? Hur länge ska man behöva känna såhär. det börjar komma ikapp mig igen. orkar inte vara ledsen mera jag vill se framåt men de går inte. Alla tankar kommer varför Thea och inte mig?? varför???

RSS 2.0