ensam

önskar att min älskling kunde vara hemma mer. vill inte att de ska vara såhär. somnar varje natt ensam och sen sover min älskling hela dagarna. jag vill inte ha mitt liv såhär. finns inte ända helg som har är ledig och vi bara kan göra något. han jobbar varje dag hatar verkligen hans jobb. jag vill leva de liv jag hade när vi träffades då du var ledig varannan helg men nu är han aldrig ledig det gör så ont i mig. jag vill ha tillbaka de gamla livet. då allt var bra.

en apa i bur

känner mig som en apa i en bur. kan inte göra något. känner mig instängd och kan inte göra något. sitter i denna jävla lägenheten och de ända som finns att göra är att titta på tv. jag vill komma ut och göra saker men aldrig någon som vill och när de väl är någon som vill göra något så känns de som dom sänder ut att jag är ivägen eller ett virus dom aldrig blir av med. just nu hatar jag att vara gravid!!!

har tänkt på hur man planerar ett liv?

jag har funderat länge på detta med livet och hur man var liten och planerade allt .. inte hade jag tänkt att snart vara en 2 barnsmamma. jag hade inte heller planerat att förlora något heller men jag förlorade min ängel. varför gräver man ner sig så mycket? visst ska man sörja och de men alla säger ju tiden läker alla sår. men de känns som detta såret aldrig kommer läka. jag är rädd för allt tar inget förgivet längre utan försöker överleva en dag i taget. men när är man redo att släppa taget om allt och våga skratta utan att behöva få ångest senare av de. när ska man få tillbaka en vardag? orkar inte ha tankar hela tiden så fort jag är ensam hemma jag orkar bara inte de.

känner mig så ensam. känns som jag sitter och bara stirrar utan att något händer. när ska allt bli som förr? om de någonsin kommer bli de




när ska tårarna sluta komma?

varför ska man alltid börja gråta när man försöker se framåt. det känns så orättvist. jag försöker se positivt på allt nu och försöker finna en glädje men de går inte. allt snurrar i huvudet och tårarna bara rinner. varför just våran vackra ängel Thea och inte jag? det kanske är min tur denna gången vem vet. Alla tankar snurrar just om de. Hur ska allt kunna bli bra igen hur?

lycka <3

Idag har jag och min älskling varit på ultraljud och tittade på våran lille skrutt. Rädslan finns ju alltid, men när man får se det lilla hjärtat slå och få se att den sprattlar och har sig där inne i magen gör att lyckan stiger till max. Så nu är vi beräknade till den 25/9. Jag längtar.

Dubbel lycka är att jag får dela denna upplevelse med världens underbaraste. Tack älskling för att jag får dela detta och våra liv tillsammans, älskar dig så otroligt mycket <3

Theas Pappa


hur gör man?

Hur ska man göra för att glömma och bearbeta dom orden man sagt och sårat personer med? Bara att försöka bearbeta dom gör att ångesten kommer upp och orden bara ekar i mitt huvud.

Jag vill kunna få ut det ur mitt huvud, men törs inte... Bara tanken på det gör att ångesten växer...

Snälla hjälp mig!

Theas pappa

hur gör man?

Hur gör man för att glömma de hemska och elaka saker man har sagt? Det undrar jag... Jag försöker glömma det jag har sagt och det jag har sårat personer med. Bara att tänka på det gör att ångesten bygger på sig. Så jag vet inte hur jag ska bearbeta det, för bara att försöka gör att ångesten kommer tillbaka och orden man sagt ekar i mitt huvud...

Snälla hjälp!

Theas Pappa

9 månader

idag är de 9 månader sen min vackra ängel fick lämna oss .. jag vet inte hur man skan takla allt utan försöker se framåt och tar en dag i taget.. jag försöker se allt på den ljusa sidan.. det som får mig att må bra idag är min underbara sambo som alltid finns där oavsett vad som händer ochoklad jag är så tacksam för att jag har honom jag älskar han mest av allt på denna jord.. nu längtar jag mer och mer till de blir september och vi blir 4 i våran familj en underbar dotter som lever ihop med våra andra anhöriga som inte får vara med oss i livet mera utan dom får ta hand om Thea tills vi möts igen.. snart kommer vårat andra barn.. nu på måndag ska vi på ett nytt ultraljud och få se våran andra skrutt och kanske ta reda på vad de blir för något.. som sagt jag försöker glädjas åt att vi ska ha barn igen men rädslan ligger alltid blåsande i nacken men nu håller vi alla tummar att detta ska gå vägen

<3

Ja, nu har jag och min underbara sambo uvnjutit lite söndags mys. Som bestod av grönskas strimlor med cream frech, hur mumsigt som helst. Jag tror nog att skrutten som ligger och växer i magen tyckte nog oxå att det var riktigt mumsigt.

Ja, man hade inte tänkt sig att vara två barns pappa när man är 24. Men jag är så lycklig att få vara det tillsammans med min underbara älskling. Jag längtar tills man får hålla den lilla skrutten i min famn och bara känna hur den luktar och hur den ligger och trycker sin lilla kropp mot min.

Jag älskar bägge mina barn av hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det. Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3

Theas Pappa

snart 9 månader

snart 9 månader av sorg. när ska allt bli bra igen. saknar henne så otroligt mycket. önskar jag kunde ha fått uppleva saker med henne. önskar jag kunde göra något.

jag är så trött på att alla tror att det är bara glömma och gå vidare och försöka igen. men det är inte de. man är livrädd för allt nu. vad man gör så fort något känns konstigt.

idag är första dagen min sambo är tillbaka på jobbet efter 2 veckors semester. vi har haft de hyfsat bra och de. och jag har inte tänkt så mycket på allt utan försökt att se framåt men nu ikväll så brast allt. tankarna kommer upp och ångesten kommer igen. önskar man kunde backa tillbaka tiden nu. vill ha min ängel i min famn nu snälla ge tillbaka henne.




RSS 2.0