<3 R.I.P <3

rest in peace jessie.. saknaden är redan stor efter dej du lämnade oss med ett stor plats i våra hjärtan.. tänker på dej och hur underbar du var.. men nu har du det mycket bättre... du kommer alltid finns i mitt hjärta.. glömmer dej aldrig... du har nu hamnat i ditt nya liv och är frisk och mår bra.. jag vet att vi en dag kommer ses igen.. nu finner jag dej bara i graven eller tittar upp mot himmelen och du är en stjärna som vakar över oss som finns kvar på jorden.. älskar dej massor gumman<3..
Jessie <3 visst du var en hund men som hade en stor plats och alltid var glad att möta en och alltid viftade på svansen.. men tyärr tog sjukdomen över och maya hade inget val.. <3  bilder kommer läggas upp på dej.. minnen kommer alltid finnas kvar... <3 som sagt glömmer dej aldrig..

partysugen

jag är partysugen som bara den de kliar i fingrarna suck.. men jaja de kommer väl.. hehe.. just nu sitter jag i älsklings soffa och bloggar lite.. vi har städat idag och flyttat runt lite på datorerna hehe vi har 4 st som är igång samtidigt hehe... igår laddade ner min älskling ner två underbara spel till mig..  KEEN och DOOM haha så anna spelade massor igår kväll.. vi ska försöka koppla ihop datorerna så båda kan spela DOOM tillsammans.. de vore mega kul hehe..
PARTYSUGEN
Min underbara älskling..<3

har glömt att visa

har glömt av visa den helt underbara dikt som min älskling har skrivit till mig.. älskar verkligen dej Denny glöm aldrig de.. <3

Anna jag ser dig.
Ditt ansikte,
upplyst av det bleka månskenet.
Dina ögon,
som små klara sjöar.
Dina händer,
som drar mig intill dig.
Din mun,
som säger orden jag vill höra
och som sedan tystnar i en kyss.






Du och jag för evigt älskling.. <3


2010-08-28

2010-08-28
dagen du valde att jag fick bli din
dagen du fick mig att inse vad kärlek är
den dagen jag kunde känna mig trygg igen
dagen jag kunde bli lycklig igen
du är den jag älskar och är lycklig med.
älskar dej så otroligt mycket nu och för alltid
du har tänt ett ljus i mitt hjärta som jag aldrig vill släcka
du är min och jag är din
älskar verkligen dej Denny Eriksson <3



Tjenixen

nu är lilla jag färdig knullad haha skoja bara... nej nu sitter jag hemma hos min underbara älsking igen.. som jag verkligen verkligen älskar av hela mitt hjärta.. finns ingen som han asså.. är super glad att han är bara min.. och de kommer han vara hela livet ut.. nu är de i alla fall bestämt att vi ska förlova oss på nyår.. jag vet att folk är emot de men de skiter jag fullständigt i asså för jag vet vad jag känner och sånt... älskar han verkligen finns ingen som han så..
jag vill verkligen be om ursäkt till alla som har blivit drabbade av mitt pyskanfall i mellan åt ... tyvärr är de min älskling som  har fått stå ut med de mesta.. det är verkligen inte de jag vill men de har tyvärr blivit så.. mår väldigt dåligt över de men jag har sagt de att efter min rättegång så måste jag skaffa samtals hjälp och kunna komma på fötter igen.. för jag vill verkligen inte skada någon i min närhet men jaja jag hoppas ni som vet verkligen hur de ligger till har lite förståelse för det i alla fall..
Du och jag för evigt älskling.. <3 lämnar aldrig dej.. du betyder så otroligt mkt för mig.. den 2010-08-28 är bästa dagen i mitt liv..

oj de var ett tag sen

oj de var verkligen ett tag sedan jag skrev i bloggen.. hehe det är mkt som har hänt.. men mesta dels har jag umgåtts med min underbara älskling som jag älskar mest av allt på denna jord... idag hade det preimär på inspelningen jag var med när han gjorde.. så jag tycker ni ska kolla den.. Kanal24.info och sök på lilla niclas.. den handlar om hans barndom och jag  lovar man får allt en och annan tår i ögat.. jag vet vad som har hänt men varje gång jag ser den så kommer det en liten tår.. men är så otroligt stolt över min älskling.. hoppas du vet de.. men ska blogga mer i morron ska försöka sova nu natti..


RSS 2.0